rudhen numberpal

Over NumberPal

Rudhen-Electronics presenteert met trots NumberPal als 's werelds eerste makkelijk te gebruiken nummer logger - in de breedste zin van het woord - voor het Android-platform.

Nummers kunnen zijn: gewoon een getal, een geldbedrag, een kilometerstand, een datum of tijd, een temperatuur, een gewicht, de getallen op een dobbelsteen, maar ook een PIN code of een password. Zelfs een korte vrije tekst wordt ondersteund.

De applicatie kent een index pagina en verder één pagina per nummer. Onder de omschrijving van het nummer staat de huidige waarde. Waardes uit het verleden worden opgeslagen in de database en kunnen bekeken worden door de pagina omhoog te vegen.

Omdat NumberPal ook kan worden gebruikt voor uw PIN codes en wachtwoorden, is de app zowel met een PIN code beveiligd voor de normale zaken alsook met een password en AES encryptie voor de door U aangegeven zogenaamde Secure Items.Download ons via de Google Play store


Alle functies:


(*) Indien U meer pagina's wilt of een langere historie wilt bijhouden dan kunt U hier extra uitbredingen voor bijkopen.

De eerste keer

De eerste keer na de installatie vraagt NumberPal ​​om instemming met de voorwaarden en condities. Daar staan geen vreemde dingen in maar het voorkomt problemen achteraf. Wij staan ​​erop deze voorwaarden en bepalingen geaccepteerd worden. Eenmaal voorbij dit punt spreekt het verdere gebruik van NumberPal voor zichzelf.

Index Pagina

NumberPal geeft een mooi overzicht van al uw nummers. Het aantal nummers dat getoond wordt hangt af van uw rechten. Als er meer nummers nodig zijn dan kunt u ze via onze NumberPal winkel bijkopen, in blokken van vijf.

Nummer Pagina

Elk nummer heeft zijn eigen bladzijde met op de bovenste helft de omschrijving, en op de onderste helft de huidige waarde. Door naar links/rechts te vegen kunt u naar de volgende/vorige bladzijde.

Pagina Historie

NumberPal houdt de historie van elk nummer bij in zijn database. Door omhoog te vegen wordt de historie getoond. Omlaag vegen brengt u terug bij de Nummer Pagina. Het aantal nummers uit de historie die getoond worden hangt af van uw rechten. U kunt, eenmalig, de begrenzing van de historie afkopen via onze NumberPal winkel.

NumberPal Winkel

Via de NumberPal winkel kunt u rechten kopen en de advertenties afkopen.

Data Protectie

Wij begrijpen dat uw data in NumberPal belangrijk kan zijn. Daarom hebben we een database back-up/restore mechanisme waarmee u ook een backup naar uw PC kunt sturen.

Pin Code

Data kan ook confidentieel zijn. Vandaar dat NumberPal met een 4-cijferige PIN code beveiligd kan worden.AES Password Beveiliging

Voor de echt confidentiele zaken biedt NumberPal nog een tweede niveau van bescherming via een password mechanisme. Ook de database voor deze zogenaamde Secure Items wordt ge-encrypt met AES.Sociale Media

Nummer paginas kunnen worden gedeeld via alle populare Sociale Media in een paar knopdrukken.Geintegreerde ondersteuning

NumberPal heeft haar best gedaan om de beste gebruikerservaring te bieden, onder andere met de verschillende themas en ons geïntegreerde contextgevoelige Help-systeem.Oordeel zelf en wordt ook een tevreden NumberPal gebruiker.

Voor meer informatie neemt U hier contact met ons op.